Bericht versturen
Thuis

Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd Fabrieksreis

Kaishan is een groot merk en een grote fabriek. Als verdeler, voelen wij tevreden aan zijn kwaliteit, dienst en hoop wij op deze win-win verhouding kunnen gaan.

—— AIREP  S.A.S.

Wij kochten een energie - de compressor van de besparingslucht van Kaishan. kaishan is zo goed zoals wereldberoemd merk! Zij hebben onderzoekscentrum in mijn land

—— Verender (van Amerikaan)

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Volledig productiesysteem die leiding in totale kosten verzekeren

   

  Een ander belangrijk punt in de theorie van Michael Porter op concurrerende strategieën is dat betreffende leiding in kosten. De waarneming van gebruikers wordt getrokken slechts aan prijzen, niet kosten, maar de leiding in totale kosten impliceert de bevoegdheid van een onderneming om zijn kosten te controleren. Het is namelijk één van de basismiddelen voor de onderneming om waarde voor gebruikers tot stand te brengen. Het de Ontwikkelingscentrum van Seattle Noord-Amerika van Kaishan zorgt ervoor dat het bedrijf wereld-leidende onderzoekmogelijkheden en deliverables bezit. Natuurlijk, zou het bedrijf een uitvoerig en hoogst-geschikt productiesysteem ook moeten opzetten om dergelijke onderzoekdeliverables in prima producten om te zetten.

  Het hebben van zijn die producten in China worden vervaardigd heeft Kaishan toegelaten om perfecte omzetting van zijn onderzoekdeliverables in producten bij significant kostenvoordeel te bereiken. Kaishan stelt vier productiebasissen in Quzhou, Shanghai in werking, worden Chongqing en Shunde in China en 85% van de producten van Kaishan binnenshuis vervaardigd. Het wetenschappelijke en efficiënte beheer van het bedrijf heeft zijn volledig productiesysteem toegelaten om een zeldzaam concurrentievoordeel te bereiken in productie, daardoor consoliderend zijn significant kostenvoordeel.

  De productie van schroefeenheid is de kern van onze productie

  Om een goed werk te doen, moet men zijn hulpmiddelen eerst scherpen. Slechts met eersteklas productie zou het materiaal één wereld-leidende onderzoekdeliverables in prima producten kunnen omzetten.

  De vervaardiging van schroefeenheid is het kernproces in de vervaardiging van schroefcompressoren. In feite, bijna zijn 70% van de vaste activa's van Kaishan geconcentreerd in dit proces. Met meer dan 40 machinaal bewerkende centra van Mitsui in ons bedrijf, zijn wij de grootste klant van Mitsui Seiki van Japan in China. Daarnaast zijn wij uitgerust met 6 KAPP schroef malende machine ten koste van over RMB 20 miljoen elk, 6 Holroyd schroefmolen, 4 Holroyd de machine van het schroefmalen, Hexagon drievoudig-gecoördineerd meetinstrument 7 en een hoop high-precision werktuigmachines. Allemaal zijn ruime aanwijzing van de sterkte van ons bedrijf, en zijn belangrijke verzekering van de capaciteit van ons bedrijf prima normen constant om te handhaven.

   

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 0Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 1Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 2Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 3Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 4

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 5

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 6

 • R & D

  R&D-Vermogen van Noord-Amerika

  Creeer „absoluut concurrentievoordeel“ met Prima Kerntechnologie

  Men zou geen kernconcurrentievermogen bezitten zonder kerntechnologie te bezitten – dit het grootste inzicht wordt bereikt door Kaishan tijdens zijn 60 jaar van geschiedenis en meer dan 40 jaar van ervaring in luchtcompressor productie. Als dusdanig, wijdt Kaishan, jaarlijks, significante hoeveelheid onderzoek en ontwikkelingsfondsen voor technologische innovatie, talentenverwerving en cultuur. Het bedrijf is ver van „het bezitten van kern geen technologie aan het bezitten van prima kerntechnologie“ gekomen. Vandaag is dit concept diep ingeworteld in de hoogste kaderfuncties van het bedrijf.

  In 2009 vestigde het bedrijf een de Ontwikkelingscentrum van Noord-Amerika in Seattle in de V.S. Het volgde de totstandbrenging van zijn verkoopnetwerk dat de V.S., Australië, Rusland, Zuidoost-Azië en Brazilië overspande, en kondigde de de internationaliseringsinspanning aan van het bedrijf. Het doel van het bedrijf was het gloednieuwe model impliceren „te creëren ontwikkeld in de V.S. en gemaakt in China“.

  De oprichting van het de Ontwikkelingscentrum van Noord-Amerika liet slechts geen Kaishan toe om de recentste de industriebewegingen bij de eerste kans te verkrijgen, maar ook bood een venster voor Kaishan aan om één van het belangrijkst te zetten – als niet belangrijkst – ondernemingen in de Verenigde Staten, een land dat befaamd is om de krachtigste innovatieve capaciteiten en de grootste concentratie van technische talenten te hebben. Het liet ook Kaishan toe om hoogste deskundigen over de hele wereld te integreren en verbeterde vandaar zijn onderzoekvermogen, daardoor ervoor zorgend dat Kaishan wereld-leidende technologische niveau en onderzoekdeliverables handhaaft. Tegelijkertijd, betekenden de internationalisering van verkoop en het onderzoek ook verhogend betekenis in de strategie van Kaishan van globalisering.

  Het de Ontwikkelingscentrum wordt van Noord-Amerika van Kaishan bemand met een partij deskundigen van wereldklasse in compressoren, met inbegrip van wereld-beroemde schroefcompressor deskundig Dr. Tang Yan, hoogste centrifugaalcompressor deskundig Dr. Brasz en axial-flow compressor deskundige M. Biederman.

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

   

  Onderzoek & ontwikkelingsteam

   

  Dr. Fan Zengzh

  Hij was vroeger technische directeur van het bedrijf van Peking van Bizer. Hij is een beroemde deskundige in koeling en airconditioningstoestelsystemen evenals een lid van het „Rekruteringsprogramma van globale deskundigen“. De technologie van de Dr.tang yan compressor vult volkomen de technologie van de systeemintegratie van Dr. Fan Zengzhi aan, die Kaishan toelaat om enorme technologische voordelen in de koelingsindustrie te verkrijgen.

  M. Jiang Xiaohua

  Hij is de persoon-in-last van project van de lucht het centrifugaalcompressor en ook een technische persoon-in-last op lange termijn in buitenlandse compressorbedrijven.

  Zhu Jianguo, hogere enginee

  Hij is gewijd aan ontwerp van de systemen van de luchtcompressor meer dan 20 jaar, en ontwikkelde volledige reeks dieselproducten van de luchtcompressor.

  M. Hui Dengfeng

  Onder Dr. Tang het zorgvuldige verzorgen, heeft M. Hui snel onberispelijke vaardigheden en ervaring in compressoren ontwikkeld. Hij is momenteel responsibrtle voor de compressoren van de schroeflucht, de compressoren van het schroefgas en de projecten van de gasexpander.

   

  M. Tian Bingbing

  Hij is een ervaren ontwerper van het systeem van de gascompressor en ook de technische persoon-in-last van commerciële van de het gascompressor van Kaishan afdeling

   

  „Absolute leiding“ van vergelijkende concurrentievoordelen

   

  Wat is het verschil tussen 99 graden en 100 graden? Op de oppervlakte is het verschil slechts één graad, maar in werkelijkheid is het het verschil tussen warm water en kokend water. Pas dit principe op een onderneming toe en het is het verschil tussen goed of opmerkelijk het zijn. Door buitengewone nadruk en investeringen gedurende een langere periode van tijd in onderzoek en ontwikkeling, bezit Kaishan eenvoudig geen uitstekende technische macht en het kan een reeks hoogst efficiënte en betrouwbare producten met met geringe geluidssterkte lanceren, de waarvan prestatie-indicators allen zeer die van andere gelijkaardig-klassenproducten overschrijden zowel plaatselijk als internationaal maakten. Het bezit van absolute voordelen in technologie en producten heeft Kaishan toegelaten die „differentiatieconcurrentievoordeel“ zo met klem te bereiken in de theorie van Michael Porter op concurrerende strategieën wordt aangenomen.

  Vandaag, is Kaishan het enige bedrijf in de wereld die Klasse Één kan bereiken energierendement voor zijn volledig gamma van de compressoren van de schroeflucht. Voorts is het grootste Azië en de derde grootste fabrikant van de wereld van schroefcompressor. Bovendien heeft Kaishan de capaciteit om low-grade energie terug te krijgen en zo hoog-efficiënt en gradiëntgebruik van energie te bereiken. Co. van de Kaishancompressor, Ltd is een lange weg om een openlijke fabrikant van compressoren te zijn gekomen en vandaag een globale belangrijke onderneming geschikt om nieuwe energiekrachtcentrales te produceren en energy-efficient producten en oplossingen te leveren geweest.

  Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd fabriek productielijn 2

Contactgegevens
Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Christina

Tel.: +8615905700688

Fax: 86-570-3865123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)