Bericht versturen
Thuis

Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd

Kaishan is een groot merk en een grote fabriek. Als verdeler, voelen wij tevreden aan zijn kwaliteit, dienst en hoop wij op deze win-win verhouding kunnen gaan.

—— AIREP  S.A.S.

Wij kochten een energie - de compressor van de besparingslucht van Kaishan. kaishan is zo goed zoals wereldberoemd merk! Zij hebben onderzoekscentrum in mijn land

—— Verender (van Amerikaan)

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd

1 2 3 4 5
Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : pinkmore
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 70% - 80%

Kaishan-groep is een grootschalige onderneming op staatsniveau in China, die door de provinciale overheid van Zhejiang is opgenomen in de vijf industrieën van de provinciale overheid van Zhejiang, het 958 Technology Catching-up Plan en de belangrijkste ondernemingen.De groep is de beschaafde onderneming van provinciaal niveau en contract getrouwe en betrouwbare onderneming van staatsniveau.
Momenteel heeft de Kaishan-groep 18 ondergeschikte bedrijven met meer dan 4100 werknemers.Het beslaat een oppervlakte van meer dan 430.000 m2 met een totale oppervlakte van het gebouwencomplex van meer dan 230.000 m2 en de totale activa van de groep bedragen meer dan 1,5 miljard.
Het handelsmerk "Kaishan", samen met het logo, is het eerste bedrijf dat in dezelfde branche is bekroond met "Chinees gerenommeerd handelsmerk" en de Kaishan-luchtcompressor is een van de eerste die door de Chinese overheid is vrijgesteld.
Tegen het jaar 2008 bedroegen de totale verkoopopbrengsten van de groep 2,03 miljard RMB, met 173 miljoen RMB winst en 10,69 miljoen USD aan exportgoederen.De Kaishan-groep is de afgelopen acht jaar op rij geëerd met de "Speciale Quzhou Mayoral Award".
Kaishan Group heeft een geavanceerd landelijk dekkend retailnetwerk dat wordt ondersteund door het hoogwaardige klantenservicesysteem.De negen grote series Kaishan-producten spreiden zich uit van rotsbooreenheid, schroefluchtcompressor tot graafmachine, rupsboormachine, enz. En in totaal 18 categorieën met meer dan 800 afzonderlijke producten.
De Kaishan-groep is verreweg de grootste fabrikant van steenboormachines ter wereld en de grootste fabrikant van luchtcompressoren in China.De export wordt verscheept naar meer dan 20 verschillende landen en regio's, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Zuid-Korea, Rusland, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse landen.
Kaishan-groep bezit de beste fijne verwerkingsapparatuur van meer dan 1000 eenheden.Het heeft het machineverwerkingssysteem gevormd met geavanceerde technologie, eersteklas apparatuur en structuurintegriteit.
In de afgelopen jaren houdt de Kaishan-groep vast aan de talent-tewerkstellingsnorm van Capable, Tough and Reliable en handhaaft de ondernemingsgeest van Flexibel, Efficiënt en Zelfverzekerd.De groep concentreert zich op technologie en industriële innovatie en centreert product- en marktherstructureringen en heeft al een "4211"-ontwikkelingsstrategie gepland.
In 2005 heeft de groep, in samenwerking met het onderzoeksinstituut voor compressoren van de Xi'an Jiaotong University en in samenwerking met het staatsproject 863, met succes een hightech product ontwikkeld: het kernonderdeel van de schroefluchtcompressor: schroefrotors.Het markeert het einde van het vertrouwen op het importeren van dit apparaat uit het buitenland, alleen in China.Het succes heeft de Kaishan-groep tot de eerste in de branche gemaakt die de intellectuele eigendom, de kerntechniek en het concurrentievoordeel bezit van grootschalige apparatuurfabrikanten in China.In 2006 werd de Kaishan-groep bekroond met een tweederangs uitstekende techniekuitvindingsprijs door de Chinese overheid voor deze technologie.
Na het succes proberen we momenteel een van onze ondergeschikte bedrijven: Zhejiang Kaishan General Machinery Co., Ltd op de aandelenmarkt te plaatsen.We hopen ook de Kaishan-groep te ontwikkelen tot een grootschalige en gediversifieerde fabrikant met zijn eigen kerntechniek en kernconcurrentievermogen.We streven ernaar onze nationale industrie te verjongen en ons te ontwikkelen als de pijler van de Chinese luchtcompressorindustrie in een verlangen naar een grotere bijdrage aan de harmonieuze samenlevingsopbouw van China en de ontwikkeling van de nationale apparatuurindustrie.

Contactgegevens
Hangzhou Kaishan Air Compressor Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Christina

Tel.: +8615905700688

Fax: 86-570-3865123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)