Thuis

HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

Kaishan is een groot merk en een grote fabriek. Als verdeler, voelen wij tevreden aan zijn kwaliteit, dienst en hoop wij op deze win-win verhouding kunnen gaan.

—— AIREP S.A.S.

Wij kochten een energie - de compressor van de besparingslucht van Kaishan. kaishan is zo goed zoals wereldberoemd merk! Zij hebben onderzoekscentrum in mijn land

—— Verender (van Amerikaan)

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

1 2 3 4 5
HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kaishan
Aantal werknemers : 1000~5000
Export pct : 50% - 60%

De Kaishangroep is een onderneming van de staatsniveau grote schaal in China, dat onder de vijf industrieën van de Provinciale overheid van Zhejiang, het 958 Technologie De achterstand inlopende Plan en de belangrijkste ondernemingen door Zhejiang provinciale overheid is vermeld. De groep is de beschaafde onderneming van provinciaal niveau en contract die en betrouwbare onderneming van staatsniveau verblijven.

Momenteel, Kaishan-heeft de Groep 18 ondergeschikte bedrijven met meer dan 4100 werknemers. Het behandelt een gebied van over430,000 m2 met het totaal bouwend complex gebied meer dan 230.000 m2 en de totale activa van de groepsbedragen aan meer dan 1,5 miljard.

 

 Het handelsmerk van „die Kaishan“, samen met zijn embleem, is het eerste bedrijf met „Chinees beroemd handelsmerk“ in dezelfde handel wordt toegekend en Kaishan-de luchtcompressor is onder de eerste vrijgesteld door Chinese overheid.

Tegen het jaar van 2008, is de totale verkoopopbrengst van de groep 2,03 miljard de waarde van RMB, met 173 miljoen RMB van winst, en van USD10.69 miljoen van de uitvoergoederen. De Kaishangroep is geëerd met de „Speciale Toekenning Met betrekking tot de burgemeester van Quzhou“ in de afgelopen opeenvolgende acht jaar. 

 

De Kaishangroep heeft een verfijnd nationaal-breed kleinhandelsdienetwerk door het klantenservicesysteem van uitstekende kwaliteit wordt gesteund. De negen belangrijkste reeksen van Kaishan-product spreiden van rots booreenheid, de compressor van de schroeflucht aan graafwerktuig, kruippakjeboor enz., en totaal 18 categorieën met meer dan 800 individuele producten uit.

Veruit, Kaishan-is de Groep de grootste fabrikant van de rotsboor in de wereld, en de grootste fabrikant van de luchtcompressor in China. De uitvoer wordt verscheept naar meer dan 20 verschillende naties en gebieden zoals de Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse landen van Verenigde Staten, van Duitsland, van Japan, Van Zuid-Korea, van Rusland.

De Kaishangroep bezit het beste fijne verwerkingsmateriaal meer dan 1000 eenheden. Het heeft het systeem van de machinesverwerking met geavanceerde technologie, hoogste-tariefmateriaal en structuurintegriteit gevormd.

De laatste jaren, Kaishan-houdt de Groep zich volgens de talent-werkgelegenheid norm van Geschikt, Taai en Betrouwbaar en bevestigt de ondernemingsgeest van Flexibel, Efficiënt, en Zeker. Zich concentreert bij technologie en de industrieinnovatie en het centreerproduct en markt herstructureren, heeft de groep reeds een ontwikkelingsstrategie „4211“ gepland.

 

In 2005, samenwerkend met onderzoekinstituut van de compressor van Xi'an Jiaotong het Universitaire en onderling verbindend met staat 863 project, ontwikkelde de groep met succes een high-tech product: de kerndeel van de compressor van de schroeflucht: schroefrotoren. Het merkt het eind van zich het baseren op de invoer deze eenheid van overzee slechts in China. Het succes heeft Kaishan-Groep tot eerste in de industrie gemaakt die het intellectuele eigendom, de kerntechniek en het concurrentievoordeel onder materiaalfabrikanten op grote schaal in China bezit. In 2006, Kaishan-werd de Groep toegekend met een tweedeklas opmerkelijke toekenning van de techniekuitvinding door Chinese overheid voor deze technologie.

Op het succes, proberen wij momenteel om van één van ons ondergeschikt bedrijf een lijst te maken: Algemeen de Machinesco. van Zhejiangkaishan, Ltd aan de aandeelmarkt. Ook, hopen wij om Kaishan-Groep tot een fabrikant op grote schaal en gediversifieerde met zijn eigen techniek van de octrooikern en kernconcurrentievermogen te ontwikkelen. Wij streven ernaar om ons onze nationale industrie te verjongen en als pijler van de Chinese industrie van de luchtcompressor in een sterk verlangen voor grotere bijdrage tot harmonische de maatschappijbouw van China en de nationale ontwikkeling van de materiaal verwerkende industrie te ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Christina

Tel.: 86-570-8881559

Fax: 86-570-3865123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)