Thuis Over ons

Geschiedenis

Kaishan is een groot merk en een grote fabriek. Als verdeler, voelen wij tevreden aan zijn kwaliteit, dienst en hoop wij op deze win-win verhouding kunnen gaan.

—— AIREP S.A.S.

Wij kochten een energie - de compressor van de besparingslucht van Kaishan. kaishan is zo goed zoals wereldberoemd merk! Zij hebben onderzoekscentrum in mijn land

—— Verender (van Amerikaan)

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

1 2 3 4 5
HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kaishan
Aantal werknemers : 1000~5000
Export pct : 50% - 60%
In 2009 is Kaishan gevestigd in Seattle in de Verenigde Staten, "Kaishan North American Research Center". Volgens het model van "Developed in America, Made in China" heeft Kaishan een groot aantal hightechproducten ontwikkeld waarvoor zij intellectuele eigendom heeft. Kaishan heeft in essentie een kernwaarde van "bijdragen tot voorzichtig gebruik van de Aarde's hulpbronnen" gemaakt, en heeft zich in de kortste zin op het wereldtoneel gebundeld, een toonaangevende fabrikant van compressoren.

Met meer dan 2.000 verkooppunten heeft Kaishan's verkoop netwerk betrekking op heel China en biedt kwaliteitsservice aan klanten. De producten worden ook verkocht in meer dan 60 landen en regio's wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Korea en Rusland.

Zhejiang Kaishan Compressor Co, Ltd is een professionele compressor onderneming met meer dan 60 jaar van de geschiedenis. Het is momenteel de grootste fabrikant van compressoren in China, evenals de grootste fabrikant van compressoren van de luchtcompressor in de land van productie en verkoop. In 2014 bedroeg de omzet van de onderneming bijna RMB 2 miljard. De omvang en omvang van zijn productie en verkoop zijn inderdaad aanzienlijk hoger dan alle andere concurrenten in China, waaronder multinationale bedrijven.

De belangrijkste producten van het bedrijf bestaan ​​uit schroefluchtcompressor, koelmiddelcompressor, schroefuitbreiding, gascompressor en producten voor milieutechniek en koude-industrie. Schroefcompressoren zijn van kracht met een vermogen van 4kW tot 630kW, en bedekken motorvermogen, dieselmotor, schroefcompressor met minaschacht en compressor met dubbele trap compressie.

Schroefuitbreidingstechnologie is een wereldwijde laagwaardige warmtekrachtkoppelingstechnologie en omvat directe expansie met behulp van restwarmte en organische Rankine Cycle (ORC) expansie technologie. Het is in staat om laagwaardige restwarmte en druk op een gecontroleerde en zeer efficiënte wijze te gebruiken, met een efficiëntie en betrouwbaarheid die wereldleider is. De technologie kan in grote schaal worden gebruikt in nieuwe energiebronnen en recyclebare energiebronnen, zoals geothermische krachtopwekking, restwarmtekrachtopwekking, bio-energie-krachtopwekking en restwarmteopwekking.

Contactgegevens
HANGZHOU KAISHAN AIR COMPRSSOR CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Christina

Tel.: 86-570-8881559

Fax: 86-570-3865123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)